top of page

Het paardentheatercollectief Cirque Frère Frère werd opgericht door Dietrich en Bernd Verzele om hun gezamelijke artistieke ambities vorm te geven. Zo creëerden ze samen reeds ‘Don Quichote’ (paardentheater), ‘Fabula Rasa’ (arenaspektakel) en ‘The Spirit of Buffalo Bill’ (arenaspektakel).

John is van opleiding meester in de toegepaste kunsten en werkt zelfstandig als art director, maar volgde parallel zijn passie voor theater. Hij regisseerde als zelfstandig theatermaker meer dan 18 theaterstukken voor verschillende gezelschappen en heeft meer dan 26 jaar acteerervaring. Daarnaast is hij ook nog kunstschilder en bezieler van Labeaux, een kunstenlaboratorium waarin hij al zijn demonen temt, loslaat of omarmt.

www.labeaux.be

Yann Vaille

Yann Vaille is geboren in Montpellier (FR) en is  spektakel- en stuntruiter, hogeschool-africhter, voltigeur, vrijheidsafrichter en rechterhand van Mario Luraschi, één van ‘s werelds meest gerenommeerde spektakel- en stuntpaardenafrichters. Yann treedt met zijn paarden op in heel Europa, Dubai en Thailand.  Hij werkte als stuntruiter mee aan een hele resem internationale film- en tv producties, wereldvermaarde spektakels en evenementen.

Dietrich Verzele

Dietrich is ruiter-africhter, lesgever paardrijden, stond mee aan de wieg van Flanders Horse Expo en heeft zijn eigen stal in Oudenaarde. Hij werkt de laatste jaren vooral als horsemaster voor film en tv, in binnen- en buitenland, waarbij hij acteurs opleidt in het paardrijden, acteurs doubleert en de algemene coördinatie doet van het paardenwerk tijdens de opnames.

 

www.zarafa.be

Bernd Verzele

Bernd is clown, acteur, regisseur, muzikant en artistieke duizendpoot.  Hij speelde in verschillende theater- en spektakelproducties en maakt muziek, gaat de baan op met eigen creaties en straattheater. Daarnaast geeft hij op freelance basis les/workshops drama, clownerie, muziek en video.

 

www.fabriekartistiek.be

www.thedarlings.be

John Lammertijn

bottom of page